Smakssurfing leksjon i Bude

Enten du surfer for første gang eller ønsker å forbedre teknikken din, er en surfetime i Widemouth Bay i Bude med en erfaren instruktør en fin måte å gi deg ferdighetene og selvtilliten du kan være ute etter!

Den desidert beste måten å begynne å surfe eller forbedre evnen på er å få instruksjon fra dyktige og erfarne trenere. Det er utrolig hvor enkelt det er å få ri på bølger når du får riktig instruksjon, praktisk kunnskap og riktig utstyr. Når du er oppe på surfebrettet og rir din første bølge, vil det være en av de mest spennende opplevelsene du noen gang vil ha!

Enten du er en absolutt nybegynner og ønsker å prøve surfing for første gang, eller du har surfet før og ønsker å forbedre ferdighetene og teknikkene dine, vil våre vennlige instruktører få deg til å surfe med selvtillit.

Våre leksjoner holdes i små grupper som gir mer personlig oppmerksomhet. Alt utstyr er inkludert og øktene er på rundt 2 timer.

Inkludert

  • En varm våtdrakt og passende surfebrett er inkludert

Øvrig informasjon

Offentlige transportalternativer er tilgjengelige i nærheten

Ikke anbefalt for reisende med ryggskader

Ikke anbefalt for reisende som er gravide

Ikke anbefalt for reisende med hjerteproblemer

Reisende bør minst være i moderat god fysisk form

Posisjon

Startsted
Freewave Surf Academy - Surf School in Widemouth Bay, Bude, Bude, EX23 0AD
Vennligst møt på Freewave Surf Academy-traileren i Widemouth Bay parkeringsplass. Vennligst IKKE gå til Blackrock parkeringsplass. Vår trailer er plassert ved inngangen til stranden. Du må ankomme 15 minutter før øktens starttidspunkt. En av våre instruktører vil være der for å møte deg.
Endepunkt
Freewave Surf Academy - Surf School in Widemouth Bay, Bude, Bude, EX23 0AD

Spørsmål og svar




Har du forslag?

Billetter og priser