Proefsurfles in Bude

Of je nu voor het eerst aan het surfen bent of je techniek wilt verbeteren, een surfles bij Widemouth Bay in Bude met een ervaren instructeur is een geweldige manier om je de vaardigheden en het zelfvertrouwen te geven waar je naar op zoek bent!

Verreweg de beste manier om te beginnen met surfen of om je vaardigheid te verbeteren, is om instructies te krijgen van bekwame en ervaren coaches. Het is verbazingwekkend hoe eenvoudig het is om golven te berijden als je de juiste instructie, praktische kennis en de juiste uitrusting krijgt. Als je op die surfplank staat en je eerste golf berijdt, zal het een van de meest opwindende ervaringen zijn die je ooit zult hebben!

Of je nu een absolute beginner bent en voor het eerst wilt proberen te surfen, of je hebt al eerder gesurft en je vaardigheden en techniek wilt verbeteren, onze vriendelijke instructeurs zullen je met vertrouwen laten surfen.

Onze lessen worden gegeven in kleine groepen die meer persoonlijke aandacht mogelijk maken. Alle apparatuur is inbegrepen en de sessies duren ongeveer 2 uur.

Dit is inbegrepen

  • Een warm wetsuit en geschikte surfplanken zijn aanwezig

Aanvullende informatie

Opties voor openbaar vervoer zijn in de buurt aanwezig

Niet aanbevolen voor reizigers met ruggengraatletsel

Niet aanbevolen voor zwangere reizigers

Niet aanbevolen voor reizigers met een slechte cardiovasculaire gezondheid

Reizigers moeten ten minste een gemiddelde conditie hebben

Locatie

Vertrekpunt
Freewave Surf Academy - Surf School in Widemouth Bay, Bude, Bude, EX23 0AD
Ontmoet elkaar bij de Freewave Surf Academy-trailer op het parkeerterrein van Widemouth Bay. Ga alsjeblieft NIET naar het parkeerterrein van Blackrock. Onze trailer bevindt zich bij de ingang van het strand. U dient 15 minuten voor aanvang van uw sessie aanwezig te zijn. Een van onze instructeurs zal aanwezig zijn om u te ontmoeten.
Eindpunt
Freewave Surf Academy - Surf School in Widemouth Bay, Bude, Bude, EX23 0AD

Veelgestelde vragen




Heb je een suggestie?

Tickets en prijzen