São Paulo: 2 timers fordybelse i Waling Tour i Paulista Avenue

Vis alle 5 billeder
Mulighed for gratis afbestilling

Udforsk den pulserende og historiske Avenida Paulista, det økonomiske hjerte i São Paulo siden 1950'erne. Engang beklædt med banker og skyskrabere, er det nu forvandlet til byens mest dynamiske kulturelle centrum, der vrimler med innovation, udendørs aktiviteter og uventede begivenheder.

Oplev den oprindelige vej til Avenida Paulista, og spor dens transformation fra et landområde til et travlt bycentrum. Vi vil udforske, hvordan denne ikoniske allé har udviklet sig dramatisk over tid og bringer dens rige historie til live med levende historiefortælling og fantasifulde indsigter.

Vores tur begynder ved Instituto Moreira Salles, et moderne kulturcenter dedikeret til biograf og fotografi, og slutter ved Casa das Rosas (Rosernes Hus), et fantastisk eksempel på Paulista-arkitektur fra forrige århundrede.

Undervejs vil vi dykke ned i kaffens, forretningens og arkitekturens rige historie og udforske, hvordan det økonomiske boom i de sidste 150 år har formet São Paulo til en af verdens vigtigste byer.

Hvad er inkluderet?

  • Erfaren guide

Yderligere oplysninger

Kørestolsegnet

Spædbørn og småbørn kan køre i barnevogn eller klapvogn

Servicedyr er tilladt

Der er adgang til offentlig transport i nærheden

Alle områder er tilgængelige for kørestolsbrugere

Oplysninger om turen

Placering

Afgangssted
Instituto Moreira Salles - IMS Paulista, Av. Paulista 2424, Bela Vista, SP, 01310-300
Jeg venter ved indgangen til Moreira Salles Institute på nummer 2424 på Avenida Paulista 300 m fra Consolaçao Metro Station (gul og grøn linje)
Slutsted
Sesc Avenida Paulista, Av. Paulista 119, Bela Vista, SP, 01311-903
Vi slutter denne tur ved Sesc Paulista, på den anden side af Avenida Paulista, 200 m fra Brigadeiro Metro stop (grøn linje)

Ofte stillede spørgsmål





Har du nogen forslag?

Billetter og priser