Exclusieve eet- en wijntour in Menton - 3 uur - kleine groepen

Gratis annuleren beschikbaar

Ontdek de culinaire hoogstandjes van Menton met onze gastronomische eten- en wijntour!

Ontdek de allure van Menton, bekend om zijn voortreffelijke citroenen kaviaar van de Rivièra. Ga mee op onze reis naar dit charmante stadje, waar authenticiteit en smaak samenkomen. Begin om 11.00 uur aan een avontuur in de late ochtend en geniet van een symfonie van smaken geïnspireerd door zowel Provençaalse als Italiaanse tradities.

Geniet van lokale specialiteiten: van hartige pichade en focaccia tot barbajuan, charcuterie, kaas en de beste witte truffel. Geniet van voortreffelijke Provençaalse wijnen die de culinaire ervaring perfect aanvullen!

Menton's citroenen staan centraal met goddelijke tarte au citron, limoncello-likeur en het romige genot van ambachtelijk 'mentonnaise'-ijs.

• Geniet van zittende proeverijen of proef de smaken tijdens een wandeling langs een voetgangerspad van minder dan 1 km.

• Deze tour is gemaakt voor kleine groepen, met minimaal 2 en maximaal 8 gasten, om een intieme en authentieke lokale ervaring te garanderen.

Welkom!

Dit is inbegrepen

  • Alle proeverijen zijn inbegrepen in de totaalprijs (in beperkte hoeveelheid).

Aanvullende informatie

Baby's en kleine kinderen kunnen in een wandel- of kinderwagen mee

Opties voor openbaar vervoer zijn in de buurt aanwezig

Geschikt voor alle condities

Niet rolstoeltoegankelijk

Neem je ticket mee naar de attractie.

Routebeschrijving

Locatie

Vertrekpunt
Carrousel de Menton, Rue des Marins 14, Menton, 06500
Patricia, je lokale gids, wacht op je voor de Carrousel van Menton. Als je problemen ondervindt om haar te zien, kun je haar bereiken via haar WhatsApp-nummer. Zodra de hele groep zich heeft verzameld, start je de tour, te voet.
Eindpunt
Carrousel de Menton, Rue des Marins 14, Menton, 06500

Veelgestelde vragen





Heb je een suggestie?

Tickets en prijzen