Exclusieve eet- en wijntour door Monaco

Gratis annuleren beschikbaar

Geniet van de betoverende allure van Monaco met onze exclusieve Food & Wine Tour, zorgvuldig samengesteld om u onder te dompelen in de pracht van dit glamoureuze vorstendom en te genieten van zijn culinaire schatten!

Ontdek de straten van de iconische wijk van Monte Carlo, de thuisbasis van fascinerende casino's, luxe auto's, grote hotels en stijlvolle cafés, volg de legendarische paden van de Grand Prix de Monaco en bereik Port Hercule versierd met luxe jachten.

Geniet van fascinerende verhalen over de metamorfose van Monaco tot een toevluchtsoord voor de elite van de wereld, op een speelse manier verteld door onze deskundige gids.

Pauzeer om te genieten van lokale specialiteiten Barbajuan, Socca, Petits Farcis en Provençaalse wijnen die vakkundig zijn samengesteld om te combineren met een kaasproeverij.

Ervaar de essentie van deze weelderige stadstaat en voel je verfrist en geïnspireerd aan het einde van de tour.

Onze reizen zijn geschikt voor kleine groepen en zorgen voor een intieme en authentieke ervaring.

Klaar voor dit luxueuze avontuur? Doe met ons mee!

Dit is inbegrepen

  • Alle proeverijen zijn inbegrepen in de ticketprijs! (cocktail, barbajuans, petits farcis, socca, ijs)

Aanvullende informatie

Baby's en kleine kinderen kunnen in een wandel- of kinderwagen mee

Opties voor openbaar vervoer zijn in de buurt aanwezig

Reizigers moeten ten minste een gemiddelde conditie hebben

Niet rolstoeltoegankelijk

Neem je ticket mee naar de attractie.

Routebeschrijving

Locatie

Vertrekpunt
Menton, Menton, 06500
Ontmoetingspunt met uw gids op het treinstation van Menton om 10.30 uur (trein om 10.37 uur). Als u vanuit Nice komt, neemt u om 10:20 uur de trein van Nice naar Monaco. Eenmaal aangekomen in Monaco, ga je met de trein naar beneden, loop je RECHTS om bij de roltrap te komen die omhoog gaat, sla linksaf en bereik Starbucks.
Eindpunt
Place d'Armes, Pl. d'Armes, Monaco, 98000
Aan het einde van het bezoek krijgt u een routebeschrijving naar: - het Prinselijk Paleis - het Oceanografisch Museum - en de routebeschrijving om gemakkelijk het treinstation terug te bereiken. Deze plaatsen liggen allemaal op 10 minuten lopen van het eindpunt.

Veelgestelde vragen





Heb je een suggestie?

Tickets en prijzen