Från Mandelieu Rundtursfärja till Ste Marguerite Island

Visa alla bilder (7)
Gratis avbokning finns tillgängligt
Biljetterna måste hämtas ut

Ge dig ut på en spännande kryssning och stannar vid Ile Sainte-Marguerite strax utanför Cannes kust. Täckt av nationalskog dominerad av Fort Royal, denna juvel i kronan av Iles de Lérins är hem för ett rikt natur- och kulturarv.

Med avgång från Mandelieu-la-Napoule är det bara några minuter till sjöss som krävs för att nå denna exceptionella plats där natur, kultur och avkoppling kombineras. Från den minut som du anländer kommer du att märka doften av tallar och eukalyptus, den vackra landsbygden och lugnet på platsen.

Ta dig till de skyltade stigarna och upptäck öns botaniska och historiska rikedomar. Promenera längs Batéguier-dammens stränder för att observera flyttfåglar och sedan till Pointe de la Convention för att beundra dess anmärkningsvärda flora.

Få ut det mesta av din resa till Ile Saint-Marguerite genom att besöka dess restauranger, kulturella platser och delta i olika fritidsaktiviteter!

Detta ingår

  • Luftkonditionerat fordon
  • Tur- och returbiljett från Mandelieu till Ste Marguerite Island

Övrig information

Spädbarn och små barn kan åka i barnvagn eller sittvagn

Servicedjur tillåtna

Kollektivtrafiksalternativ finns i närheten

Lämplig för alla fysiska konditionsnivåer

Ej rullstolsanpassat

Plats

Hämta biljetter här
Dolce Farniente, Mandelieu-la-Napoule, 06210
Vänligen uppvisa din kupong på biljettkontoret 30 minuter före avgång. Ombordstigning på färjan är precis bredvid biljettkontoret.
Avgår från
Dolce Farniente, Mandelieu-la-Napoule, 06210
Biljettkontor och avgång är i Port de Mandelieu La Napoule, Quai Catamaran Marc Pajot. Det är precis efter restaurangen Dolce Farniente.
Slutplats
Dolce Farniente, Mandelieu-la-Napoule, 06210

Vanliga frågor





Har du några förslag?

Biljetter och priser