Havskajaklektion och rundtur i Newquay

Visa alla bilder (7)
Gratis avbokning finns tillgängligt

EPISKA KAJAKANDEÄVENTYR

Som den främsta leverantören av utomhusaktiviteter för vattensporter i Newquay känner vår expertpersonal till den här kustlinjens skrymslen och vrår som sin egen bukbyte. Dina instruktörer kommer att använda sin omfattande erfarenhet för att navigera i detta område och leda dig på det mest givande kajakäventyret i Newquay!

VAD KOMMER DU LÄRA DU?

Du kommer först att lära dig säkerheten och grunderna för kajakpaddling på vårt aktivitetscenter nära Towan Beach. Vi ligger bara 5 minuters promenad från Towan udde.

Kajakpaddling erbjuder ett annat perspektiv för att uppleva denna episka kuststräcka. Du kommer att paddla längs kusten och utforska hemliga vikar som är undangömt från stigarna ovanför!

KOMMER VI ATT SE NÅGOT VILDLIV?

Gazzles djupa grottor användes en gång av pirater och smugglare, vilket betyder att de nu är genomsyrade av en rik historia, samt att de är värdar för inhemska vilda djur av alla former och storlekar. Nyfikna sälar kan till och med skjuta upp huvudet för att säga hej när du paddlar förbi!

Detta ingår

  • All kajakutrustning tillhandahålls
  • Professionell, kvalificerad, kajakinstruktör

Övrig information

Servicedjur tillåtna

Kollektivtrafiksalternativ finns i närheten

Spädbarn måste sitta i knät på en vuxen

Rekommenderas inte för resenärer med ryggmärgsskador

Rekommenderas ej för gravida resenärer

Plats

Avgår från
Newquay Activity Centre, Fore St 60, Newquay, TR7 1LW
Newquay Activity Centre 60 Fore St, Newquay, Cornwall, TR7 1LW, Storbritannien *Meddela oss din e-postadress för att få ett bekräftelsemail från oss, med alla detaljer i. Vänligen träffa oss på 60 Fore Street, Cornwall, TR71LW. Din närmaste parkering är Tower Road parkering.
Slutplats
Newquay Activity Centre, Fore St 60, Newquay, TR7 1LW

Betyg från andra besökare

Värt ett besök
5.0
Faciliteter
4.0
Servicenivå
5.0
Lätt att hitta
5.0

Vanliga frågor





Har du några förslag?

Biljetter och priser