Windsor Hop-on Hop-off Open Top Bus Tour

Visa alla bilder (25)
Gratis avbokning finns tillgängligt

Windsor är en världsberömd stad strax väster om London. Dess ursprung går tillbaka över 1000 år, när William Erövraren byggde Windsor Castle, som inhyste prins Harrys och Megan Markles bröllop.

Din 24-timmars hop-on-hop-off-bussbiljett säkerställer att du ser alla platser runt Windsor som har gjort det till en stad som måste ses. Ta en promenad längs Long Walk på väg för att besöka slottet. Testa dina kunskaper på Eton College, känt för att utbilda många brittiska premiärminister och ministrar och medlemmar av den kungliga familjen. Besök Holy Trinity Church eller Frogmore House and Gardens eller koppla av med afternoon tea på en av de många kullerstensgatorna.

Ljudguiden ombord kommer att berätta alla berömda fakta och dolda hemligheter om Windsor, vilket förbättrar ditt besök i denna historiska engelska stad som ingen annan. Den finns på engelska, spanska, italienska, tyska och kinesiska.

Detta ingår

  • Biljetten gäller i 24 timmar från det att du går ombord på bussen
  • Ljudguide på engelska, spanska, italienska, tyska och kinesiska
  • En hop-on-hop-off busstur med öppen topp runt Windsor

Det här ingår inte

    Ingår inte
    • Förfriskningar
    • Dricks

    Övrig information

    Kollektivtrafiksalternativ finns i närheten

    Spädbarn måste sitta i knät på en vuxen

    Resenärer bör ha medelgod fysisk kondition

    Ingen mat kommer att tillhandahållas på denna turné

    Engångsmasker kommer att tillhandahållas och är obligatoriska även om kunderna är välkomna att ta med sina egna handskar och masker. Dessa måste bäras ombord för komforten för alla passagerare.

    Vanliga frågor





    Har du några förslag?

    Biljetter och priser