1,5-timers Swanaford vingårdstur og smaksopplevelse

Vis alle bildene (11 stk.)
Mulighet for gratis avbestilling

En omvisning i Swanaford Vineyard gir besøkende et fascinerende innblikk i å dyrke druer og lage vin i England. Besøkende vil gå gjennom vinstokkene og se de fem variantene vi dyrker på stedet, inkludert Chardonnay, Pinot Noir og Pinot Meunier som er de tradisjonelle champagnedruene. Et besøk om våren vil tillate besøkende å se vinstokkene som dukker opp fra vinterdvalen, med nye skudd som dannes på de nylig beskjærte vinstokkene. På høysommeren eller tidlig høst, forvent mye kraftig vekst og selvfølgelig druer! Vingården ligger i en vakker dal i Dartmoor nasjonalpark og er omgitt av et fantastisk landskap.

Gruppestørrelsene våre holdes bevisst små for å sikre at hver besøkende får en komfortabel og engasjerende opplevelse. Våre guider er alle svært kunnskapsrike og ekstremt vennlige. Vi tar gjerne imot spørsmål og snakker gjerne om alle aspekter ved vingårdsdrift og vinproduksjon.

Inkludert

  • Omvisning
  • Vinprøvetaking +18 år gammel

Øvrig informasjon

Tjenestedyr er tillatt

Reisende bør minst være i moderat god fysisk form

Ikke tilrettelagt for rullestol

Husk å ta med deg billetten til attraksjonen.

Merk at arrangører kan avlyse av uforutsette årsaker.

Du må ha fylt 18 år for å kunne booke.

Leveres av Swanaford Vineyard

Informasjon om turen

Posisjon

Startsted
9C2RM8MH+97Q, Exeter
Ved ankomst til vingården bør besøkende ta veien fra parkeringsplassen til smaksfjøset (en 30 sekunders spasertur), hvor et medlem av teamet vil være til stede for å hilse på deg. Det anbefales at besøkende ankommer et par minutter før den offisielle turen starter.
Endepunkt
9C2RM8MH+97Q, Exeter

Spørsmål og svar





Har du forslag?

Billetter og priser