Paddleboarding runt Newquays kustlinje

Visa alla bilder (6)
Gratis avbokning finns tillgängligt

Har du sett de där idylliska bilderna av paddleboardåkare på pittoreska platser? En skuggad siluett av paddel och person mot en färgad solnedgångssilhuett? Nu är det den perfekta tiden att komma och prova världens snabbast växande vattensport själv! Målen kommer snabbt med stand up paddle boarding, och vi garanterar att du får kryssa kusten under din första session.

Vår SUP-lektion och turné har utformats för att lära dig många kärnfärdigheter, inklusive hur du: startar och landar, står upp och balanserar, håller din paddel, utför grundläggande slag och hur du gör riktningsändringar. Vid sidan av dessa nya tekniska färdigheter vill vi också ge dig verktygen för att fortsätta denna sport som ett spännande nytt tidsfördriv. Det innebär att kunna bedöma de bästa väder-, vind- och vågförhållandena; en färdighet som våra instruktörer kommer att se till att du känner dig trygg med. Våra erfarna instruktörer kommer också att engagera dig med berättelser om områdets historia och information om djurlivet som kallar det hem.

Detta ingår

  • Professionell, kvalificerad, surfinstruktör
  • All paddleboardutrustning

Övrig information

Rekommenderas inte för resenärer med ryggmärgsskador

Rekommenderas inte för resenärer med låg kardiovaskulär hälsa

Rekommenderas ej för gravida resenärer

Servicedjur tillåtna

Kollektivtrafiksalternativ finns i närheten

Plats

Avgår från
Newquay Activity Centre, Fore St 60, Newquay, TR7 1LW
Newquay Activity Centre 60 Fore St, Newquay, Cornwall, TR7 1LW, Storbritannien *Meddela oss din e-postadress för att få ett bekräftelsemail från oss, med alla detaljer i. Vänligen träffa oss på 60 Fore Street, Cornwall, TR71LW. Din närmaste parkering är Tower Road parkering.
Slutplats
Newquay Activity Centre, Fore St 60, Newquay, TR7 1LW

Vanliga frågor





Har du några förslag?

Biljetter och priser