Den ultimata Loch Ness Group Tour från Invergordon

Visa alla bilder (11)
Gratis avbokning finns tillgängligt

Den nummer ett prisbelönta Loch Ness Group-turnén från Invergordon. En förhöjd utsikt över det vackra skotska höglandet under hela turnén. En rymlig och lyxig buss. Vacker naturskön 1 timmes bilresa till Loch Ness. Ankomst till Urquhart för öppning och viktigast av allt innan det blir superupptaget. En avkopplande kryssning på en Loch Ness med prisbelönta Jacobite Cruises. Njut av en mycket tyst båt tack vare vårt speciella arrangemang med Jacobite. Naturskön körning genom Inverness till Culloden Battlefield. Gå in på slagfältet med reseguiden Fiona med lite gaelisk sång tillsammans med en whiskytoast. En annan pittoresk bilresa till Cawdor där du kan vandra i slottet och trädgårdarna. Du har sedan en annan vackert naturskön bilresa tillbaka till Invergordon på ett annat sätt än du kom för att ta in det mesta av det skotska höglandet!

Alla entréavgifter ingår och betalas i förskott så att du kan gå rakt in i slotten utan att stå i kö.

Detta ingår

  • Luftkonditionerat fordon
  • Flaskvatten
  • Toalett ombord
  • Gaelic Singing och Whisky Toast med Fiona
  • Skotsk högland guide
  • Skotska mellanmål

Det här ingår inte

    Ingår inte
    • Lunch

    Övrig information

    Särskilda barnstolar finns tillgängliga

    Lämplig för alla fysiska konditionsnivåer

    Tour Guide Fiona kommer att vara i hamnen och välkomna gäster från 07:30. Ni kommer sedan alla att gå till bussen och turen lämnar Invergordon kl. 08.00.

    Eftersom Invergordon är en liten stad försöker vi parkera så nära hamnen som möjligt men vi kan tyvärr inte parkera precis utanför portarna. Det är en kort promenad till din buss där du möter oss men du kommer att tas dit av en av våra anställda så att du inte går vilse.

    Ej rullstolsanpassat

    Information om turen

    Plats

    Avgår från
    Port of Invergordon, Invergordon, IV18 0HD
    När du går ut genom portarna till hamnen kommer du att se din reseguide Fiona hålla en Invergordon Tours-skylt. Fiona kommer att vara där och markera gäster på sin lista så allt du behöver är dina namn och hon gör resten.
    Slutplats
    Port of Invergordon, Invergordon, IV18 0HD

    Vanliga frågor





    Har du några förslag?

    Biljetter och priser