Roman Visitor Outdoor Escape Game i Colchester

Vis alle 6 billeder
Mulighed for gratis afbestilling

Dette spil tager spillerne gennem nogle af Colchesters vigtigste romerske vartegn. Du spiller rollen som en besøgende diplomat, der hjælper den lokale guvernør med at løse et plot for sit eget mord. Udfordringerne er designet til at være nemme, så børn og voksne både kan lege med. Hvis du vil lære lidt mere om Roman Colchester, er dette den perfekte måde at gøre det på.

Udforsk den romerske kirke, det romerske teater, Colchester Castle og mindre kendte steder. Nyd en unikt udformet historie bragt til dig af vores førsteklasses/begavede/talentfulde forfattere.

Det er et tematisk rollespil, hvor du går rundt i byen og løser gåder i dine omgivelser for at opdage nye steder og deres sjove historie.

Afhængigt af dine behov kan et byudforskningsspil hjælpe dig med at rejse rundt i en ny by, det kan være en sjov date-idé for dig og din kæreste eller bare en meget sjov aktivitet at lave sammen med dine venner eller kolleger.

Hvad er inkluderet?

  • 24/7 kundesupport.
  • Et byudforskningsspil tilgængeligt på din telefon (Questo-app).
  • Fleksibilitet: start, tag en pause og fortsæt i dit eget tempo.
  • Fuld tilgængelighed: 24/7, alle dage hele året.
  • Sikkerhed: Det er selvstyret, åbent, og du vil undgå menneskemængder.

Yderligere oplysninger

Spædbørn og småbørn kan køre i barnevogn eller klapvogn

Servicedyr er tilladt

Der er adgang til offentlig transport i nærheden

Velegnet til alle fitnessniveauer

Medbring en opladet telefon. Åbn Questo-appen og følg instruktionerne. Du skal først have downloadet appen og oprettet en konto ved at bruge den samme e-mail, som du foretog købet med.

Placering

Afgangssted
Butt Road Car Park, Butt Rd, Colchester, CO3 3DG
Gå til GAME Butt Road Car Park / Roman Circus Butt Rd, Colchester CO3 3DG, UK (spillets startpunkt) Følg anvisningerne fra appen.
Slutsted
Butt Road Car Park, Butt Rd, Colchester, CO3 3DG

Ofte stillede spørgsmål





Har du nogen forslag?

Billetter og priser