Roman Visitor Outdoor Escape-spel in Colchester

Toon alle 6 foto's
Gratis annuleren beschikbaar

Deze game neemt spelers mee langs enkele van de belangrijkste Romeinse bezienswaardigheden van Colchester. Je speelt de rol van een bezoekende diplomaat en helpt de lokale gouverneur bij het oplossen van een complot voor zijn eigen moord. De uitdagingen zijn zo ontworpen dat ze gemakkelijk zijn, zodat zowel kinderen als volwassenen kunnen meespelen. Als je wat meer wilt leren over Roman Colchester, dan is dit de perfecte manier om dat te doen.

Verken de Romeinse kerk, het Romeinse theater, het kasteel van Colchester en minder bekende plaatsen. Geniet van een uniek gemaakt verhaal, gebracht door onze eersteklas/begaafde/getalenteerde schrijvers.

Het is een thematisch rollenspel waarin je door de stad wandelt en puzzels in je omgeving oplost om nieuwe plaatsen en hun leuke geschiedenis te ontdekken.

Afhankelijk van je behoeften kan een stadsverkenningsspel je helpen een nieuwe stad te verkennen, het kan een leuk date-idee zijn voor jou en je partner of gewoon een heel leuke activiteit om te doen met je vrienden of collega's.

Dit is inbegrepen

  • Veiligheid: het is self-guided, open lucht en je vermijdt drukte.
  • Flexibiliteit: begin, pauzeer en ga verder in je eigen tempo.
  • 24/7 klantenondersteuning.
  • Een stadsverkenningsspel beschikbaar op je telefoon (Questo-app).
  • Volledige beschikbaarheid: 24/7, elke dag van het jaar.

Aanvullende informatie

Baby's en kleine kinderen kunnen in een wandel- of kinderwagen mee

Hulpdieren toegestaan

Opties voor openbaar vervoer zijn in de buurt aanwezig

Geschikt voor alle condities

Neem een opgeladen telefoon mee. Open de Questo-app en volg de instructies. Je moet eerst de app hebben gedownload en een account hebben gemaakt met hetzelfde e-mailadres waarmee je de aankoop hebt gedaan.

Locatie

Vertrekpunt
Butt Road Car Park, Butt Rd, Colchester, CO3 3DG
Ga naar GAME Butt Road Car Park / Roman Circus Butt Rd, Colchester CO3 3DG, VK (startpunt van het spel) Volg de aanwijzingen van de app.
Eindpunt
Butt Road Car Park, Butt Rd, Colchester, CO3 3DG

Veelgestelde vragen





Heb je een suggestie?

Tickets en prijzen