Privat vandring til toppen af Ben Nevis med en licenseret guide

Vis alle 14 billeder
Mulighed for gratis afbestilling

Ruten klatrer sig op ad bjerget, med mange fantastiske udsigter undervejs (gør kameraet klar!). Du vil til sidst nå Halfway Lake på 570 m, et fantastisk sted at tage en pause og holde sig hydreret. Fortsat videre vil terrænet ændre sig fra frodige grønne landskaber til grå klippefyldte omgivelser. Fortsæt op ad stien, zig-zaggende sig op ad bjerget – i dårlige vejrforhold kan sigtbarheden blive dårlig, så sørg for at holde dig til stien.

Til sidst, efter at have vandret op ad en bakke, vil du nå toppen af Storbritanniens højeste top! På toppen finder du flere mindesmærker, et trigpunkt og mange varder. På en klar dag vil du være i stand til at se i miles og miles - de omkringliggende bjerge, søer og klipper er et utroligt syn!

Efter at have nydt den fantastiske udsigt, gå ned ad bjerget igen via den samme rute, med en stor følelse af præstation ved at erobre The Ben!

Hvad er inkluderet?

  • Isøkser og stegjern medfølger

Hvad er ikke inkluderet?

    Hvad er ikke inkluderet?
    • Tøj og bjergstøvler medfølger ikke

    Yderligere oplysninger

    Spædbørn og småbørn kan køre i barnevogn eller klapvogn

    Servicedyr er tilladt

    Der er adgang til offentlig transport i nærheden

    Anbefales ikke til rejsende med rygskader

    Anbefales ikke til gravide rejsende

    Placering

    Afgangssted
    Fort William, Fort William
    Vi mødes normalt på Ben Nevis' parkeringsplads til nord (der vil blive givet instruktioner om, hvordan man kommer dertil), medmindre du har brug for at hente noget udstyr, som vi måske mødes om morgenen ved fort William og afhenter sidste øjebliks genstande. Det kunne vi også gøre aftenen før, hvis du er i området
    Slutsted
    Fort William, Fort William

    Ofte stillede spørgsmål





    Har du nogen forslag?

    Billetter og priser