Ολοήμερη περιήγηση στην Κνωσό και το Ηράκλειο

Ιστορική ξενάγηση

4,2 · Πολύ καλό(12 σχόλια)
Δωρεάν ακύρωση διαθέσιμη

Σε αυτή την ολοήμερη ξενάγηση, θα εξερευνήσετε την Κνωσό και το Ηράκλειο. Αρχικά, θα επισκεφθείτε το Ανάκτορο της Κνωσού. Θα μάθετε ότι η Κνωσός ανακαλύφθηκε το 1878 από τον Μίνωα Καλοκαιρινό και ότι το ανάκτορο χρονολογείται από τον Μινωικό πολιτισμό. Θα ακούσετε για τους μύθους και τους θρύλους που σχετίζονται με την πόλη και τους κατοίκους της από τη Νεολιθική εποχή μέχρι τα ρωμαϊκά χρόνια και τους Έλληνες. Στη συνέχεια, θα επισκεφθείτε το Ηράκλειο. Θα δείτε το παλιό ενετικό λιμάνι πριν προχωρήσετε στο κέντρο της παλιάς πόλης. Εκεί, θα εξερευνήσετε την κεντρική πλατεία, που περιβάλλεται από καφέ, καταστήματα και εστιατόρια. Θα θαυμάσετε την Κρήνη των Λιονταριών στην κεντρική πλατεία του Ηρακλείου, που χτίστηκε από τον στρατηγό Μοροζίνι το 1628. Θα δείτε επίσης το Αρχαιολογικό Μουσείο στην πλατεία Ελευθερίας. Θα μάθετε ότι το Αρχαιολογικό Μουσείο είναι γνωστό για τα εκθέματα του μινωικού πολιτισμού. Θα δείτε επίσης τον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Μηνά και το Μουσείο Αγίας Αικατερίνης.

Τι περιλαμβάνεται

  • Παραλαβή με επιστροφή
  • Υπηρεσίες ξεναγού
  • Ηχογραφημένος οδηγός για την Κνωσό
  • Επίσκεψη στο Ηράκλειο

Τι δεν περιλαμβάνεται

    Τι δεν περιλαμβάνεται
    • Είσοδος στο Ανάκτορο της Κνωσού
    • Προσωπικά έξοδα
    • Φιλοδωρήματα
    • Φαγητό και ποτά

    Προσβασιμότητα

    • Παιδικά καθίσματα διαθέσιμα

    Υγεία & ασφάλεια

    • Κατάλληλο για όλα τα επίπεδα φυσικής κατάστασης

    Γλώσσες συσκευής ηχητικής ξενάγησης

    Αγγλικά (Η.Β.)

    Πρόσθετες πληροφορίες

    Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι στην τιμή της ξενάγησης δεν περιλαμβάνεται η είσοδος στο Ανάκτορο της Κνωσού. Τα εισιτήρια εισόδου κοστίζουν 15 EUR και θα πρέπει να τα αγοράσετε μόνοι σας.

    Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι στην τιμή της περιήγησης δεν περιλαμβάνεται η είσοδος στο Αρχαιολογικό Μουσείο Ηρακλείου, λόγω του πρωτοκόλλου για τον COVID-19.

    Παρακαλείστε να ακολουθείτε τις τοπικές οδηγίες και τους κανονισμούς σχετικά με τον Κορονοϊό (COVID-19) προκειμένου να λάβετε μέρος στην περιήγηση.

    Παρακαλείστε να έχετε μαζί σας το εισιτήριο στο αξιοθέατο.

    Σημειώστε ότι οι πάροχοι μπορεί να ακυρώσουν λόγω απρόβλεπτων συνθηκών.

    Θα πρέπει να είστε 18 ετών και πάνω για να κάνετε κράτηση, διαφορετικά θα πρέπει να συνοδεύεστε από ενήλικα.

    Διατίθεται από: Fantasy Travel

    Τοποθεσία

    Σημείο παραλαβής
    Chania
    Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι παρέχεται υπηρεσία παραλαβής και μεταφοράς από επιλεγμένες περιοχές των Χανίων και του Ρεθύμνου. Παρακαλείστε να αναφέρετε τα στοιχεία για την παραλαβή σας κατά την ολοκλήρωση της κράτησης. Λάβετε υπόψη ότι η παραλαβή από τα ξενοδοχεία ξεκινά 60 λεπτά πριν από την προγραμματισμένη ώρα έναρξης της περιήγησης. Παρακαλείστε να επικοινωνήσετε με τον διοργανωτή της περιήγησης για να κανονίσετε την παραλαβή σας.

    Τι άρεσε περισσότερο στους επισκέπτες

    Συχνές ερωτήσεις





    Έχετε κάποια πρόταση;

    Εισιτήρια και τιμές