Elafonissi Heldagstur fra Chania med afhentning

Mulighed for gratis afbestilling

En eventyrfyldt udflugt for dem, der elsker den uspolerede natur og det vilde landskab i Elafonissi, som anses for at være et levende paradis på jorden. Vores dag starter tidligt om morgenen, når bussen henter os fra dit hotel, og efter en smuk køretur, der passerer fra maleriske landsbyer, der dukker op gennem de grønne bjerge, når vi området Elafonissi. De smukke sandstrande omkranset af lyserødt koralsand og det krystalklare vand i havet og lagunen, vil få dig til at få lyst til at være i himlen. Vade gennem lagunens knædybe vand (nogle gange lukker kanalen, og du kan gå hele vejen uden at skulle få våde fødder) og gå til øen. Der er mange små strande på sydsiden, og jo længere du går, jo mere stille bliver det. Vandet er generelt ret lavt og sikkert for børn.

Efter et 5-timers ophold i Elafonissi, vil vores komfortable bus returnere os tilbage til hotellet sent på eftermiddagen.

Hvad er inkluderet?

  • Køretøj med aircondition

Hvad er ikke inkluderet?

    Hvad er ikke inkluderet?
    • Frokost

    Yderligere oplysninger

    Der er adgang til offentlig transport i nærheden

    Spædbørn skal sidde på skødet af en voksen

    Velegnet til alle fitnessniveauer

    Alle vores ture inkluderer afhentning fra gaden på dit hotel eller fra et punkt tæt på dit hotel. Hvis der af en eller anden grund sker en ændring i dit afhentningspunkt eller tidspunkt, vil vi kontakte dig via e-mail og/eller SMS.

    Vær venligst ved afhentningsstedet mindst 5 minutter før det angivne tidspunkt. I modsætning til tilfælde af en forsinkelse på over 10 minutter, bedes du ringe til os.

    Oplysninger om turen

    Ofte stillede spørgsmål





    Har du nogen forslag?

    Billetter og priser