Elafonissi heldagstur från Chania med upphämtning

Visa alla bilder (6)
Gratis avbokning finns tillgängligt

En äventyrsfylld utflykt för dig som älskar den orörda naturen och det vilda landskapet Elafonissi som anses vara ett levande paradis på jorden. Vår dag börjar tidigt på morgonen när bussen hämtar oss från ditt hotell och efter en vacker bilresa, som passerar från pittoreska byar som växer fram genom de gröna bergen, når vi området Elafonissi. De vackra sandstränderna kantade av rosa korallsand och det kristallklara vattnet i havet och lagunen kommer att få dig att känna dig som i himlen. Vada genom lagunens knädjupa vatten (ibland stängs kanalen och du kan gå hela vägen utan att behöva bli blöt om fötterna) och bege dig till ön. Det finns många små stränder på södra sidan och ju längre du går desto tystare blir det. Vattnet är i allmänhet ganska grunt och säkert för barn.

Efter en 5-timmars vistelse i Elafonissi kommer vår bekväma buss tillbaka oss tillbaka till hotellet, sent på eftermiddagen.

Detta ingår

  • Luftkonditionerat fordon

Det här ingår inte

    Ingår inte
    • Lunch

    Övrig information

    Kollektivtrafiksalternativ finns i närheten

    Spädbarn måste sitta i knät på en vuxen

    Lämplig för alla fysiska konditionsnivåer

    Alla våra turer inkluderar hämtning från gatan till ditt hotell eller från en punkt nära ditt hotell. Om det av någon anledning blir en ändring i din hämtningspunkt eller tidpunkt kommer vi att kontakta dig via e-post och/eller SMS.

    Var på upphämtningsstället minst 5 minuter före angiven tid. I det till skillnad från fall av en försening på över 10 minuter, vänligen ring oss.

    Information om turen

    Vanliga frågor





    Har du några förslag?

    Biljetter och priser