Antisamos Bay: Yellow Submarine Adventures

The Yellow Submarine er en helt ny unik båt, som er nyutviklet i Kefalonia. Den har en undervannshytte med 16 veldig store vinduer 2m under havoverflaten, som gir deg panoramautsikt over den undersjøiske verdenen og livet i havet selv på 30 meters dyp!

Utforsk det dypblå vannet ved å bo så mye du vil i den luftkondisjonerte undervannshytta til den gule ubåten, mens vi reiser fra den mytiske Antisamos-bukten til den berømte skjulte Koutsoupia-stranden, og tilbake til Antisamos! Eller nyt strandkanten på dekket og det fantastiske kystlandskapet, de mystiske grottene, de steinete klippene, de fantastiske små strendene og de ville grønne åsene.

Svøm i det fantastiske blå vannet i Kefalonia ved Koutsoupia Beach, hvor vi stopper i omtrent en time og lar oss imponere.

Nyt stillheten i landskapet og undervannsverdenen, lokk sansene dine på denne fantastiske reisen. Og ikke glem å ta med deg kameraet og ta uforglemmelige bilder!

Inkludert

  • Redningsvester for svømming

Øvrig informasjon

Tilpasset rullestolbrukere

Spedbarn og små barn kan trilles i en barnevogn eller sportsvogn

Tjenestedyr er tillatt

Offentlige transportalternativer er tilgjengelige i nærheten

Spedbarn er pålagt å sitte på fanget til en voksen

Informasjon om turen

Posisjon

Startsted
Yellow Submarine Kefalonia, Kefallonia, 280 80
Vårt møtepunkt er ombordstigningspunktet for den gule ubåten på venstre/vestsiden av Antisamos-stranden. Der kan du se en flytende plattform der den gule ubåten går om bord og går av passasjerer (du kan også se en stor plakat med bildet av den gule ubåten der).
Endepunkt
Yellow Submarine Kefalonia, Kefallonia, 280 80

Spørsmål og svar




Har du forslag?

Billetter og priser