Middeleeuwse Mile Walking Trail

Toon alle 6 foto's
Gratis annuleren beschikbaar

Stap op de middeleeuwse mijl van Ierland en ontdek de verhalen van Kilkenny's Tudor-kooplieden tijdens deze fascinerende wandeltocht. Onze deskundige gidsen leiden je door de straten en steegjes van de middeleeuwse hoofdstad van Ierland, wijzen op verborgen juweeltjes en verweven verhalen over rijke koopmansfamilies in deze ommuurde stad.

De tour vertrekt vanaf de receptie van het Medieval Mile Museum en neemt de gasten mee op een wandeling van een uur langs St. Mary's Lane, Kieran Street, Parliament Street en de Bull Ring, en keert terug naar het museum langs de High Street. De inhoud van de tour zal zich concentreren op de levens van de mensen die in het hart van de stad woonden, tussen Kilkenny Castle in het zuiden en de St. Canices-kathedraal in het noorden. De rijke kooplieden bouwden hun renaissance kalkstenen herenhuizen langs de route tussen deze twee imposante bouwwerken en veel van deze herenhuizen zijn bewaard gebleven – verborgen in het volle zicht.

Dit is inbegrepen

  • Onbeperkte tijd voor een zelfgeleide rondleiding door het museum na uw wandelroute

Aanvullende informatie

Baby's en kleine kinderen kunnen in een wandel- of kinderwagen mee

Hulpdieren toegestaan

Opties voor openbaar vervoer zijn in de buurt aanwezig

Reizigers moeten ten minste een gemiddelde conditie hebben

Niet rolstoeltoegankelijk

Routebeschrijving

Locatie

Vertrekpunt
St. Mary’s Medieval Mile Museum, Gardens, KK, R95 K276
Het Medieval Mile Museum ligt aan de hoofdstraat aan St. Mary's Lane. Locatie in het stadscentrum, op 5 minuten lopen van het Kilkenny Castle
Eindpunt
St. Mary’s Medieval Mile Museum, Gardens, KK, R95 K276

Veelgestelde vragen





Heb je een suggestie?

Tickets en prijzen