Audiorondleiding in het Padua-doopkapel en het museum van het bisdom

Toon alle 6 foto's
Gratis annuleren beschikbaar
Tickets afhalen vereist

Het Baptisterium van de kathedraal van Padua maakt deel uit van het UNESCO-werelderfgoed, samen met zeven andere meesterwerken van Padua-kunst: de site bestaat uit acht religieuze en seculiere gebouwencomplexen binnen de stadsmuren van Padua, waar een selectie frescocycli is geschilderd die tussen 1302 zijn geschilderd en 1397 van verschillende kunstenaars, voor verschillende opdrachtgevers en binnen gebouwen met verschillende bestemmingen. Desondanks behouden de fresco's de eenheid van stijl en inhoud. Ze omvatten de Scrovegni-kapel en de kerk van de Eremitani, het Palazzo della Ragione, de kapel van de Reggia Carrarese, de basiliek en het klooster van Sint-Antonius, het oratorium van Sint-Joris en het oratorium van Sint-Michiel, en het Baptisterium. van de kathedraal.

Alles bij elkaar illustreren deze cycli hoe de kunst van het frescoschilderen zich in een tijdsbestek van een eeuw hand in hand ontwikkelde met een nieuwe creatieve impuls en een nieuw begrip van ruimtelijke representatie.

Padua ligt op 30 minuten van Venetië.

Dit is inbegrepen

  • Audiogids inbegrepen

Aanvullende informatie

Rolstoeltoegankelijk

Baby's en kleine kinderen kunnen in een wandel- of kinderwagen mee

Opties voor openbaar vervoer zijn in de buurt aanwezig

Vervoersopties zijn rolstoeltoegankelijk

Alle plaatsen en oppervlakken zijn rolstoeltoegankelijk

Routebeschrijving

Locatie

Ophaalpunt voor tickets
Piazza Duomo, 12, Piazza Duomo 12, Padova, 35139
Kaartverkoop Baptisterium van de kathedraal en museum van het bisdom: Piazza Duomo 12, 35139 Padua Ga 15 minuten vóór het bezoek naar de kassa om het ticket in te wisselen.
Vertrekpunt
Piazza Duomo, 12, Piazza Duomo 12, Padova, 35139
Het ontmoetingspunt bevindt zich bij het loket aan via duomo 12 in Padua, 15 minuten vóór het bezoek, om het reserveringsticket aan het personeel te tonen.
Eindpunt
Piazza Duomo, 12, Piazza Duomo 12, Padova, 35139

Veelgestelde vragen





Heb je een suggestie?

Tickets en prijzen