Audioguidad rundtur i Padua Baptistery och Museum of the Diocese

Visa alla bilder (6)
Gratis avbokning finns tillgängligt
Biljetterna måste hämtas ut

Baptisteriet i katedralen i Padua är en del av UNESCO:s världsarvslista tillsammans med sju andra mästerverk av Paduansk konst: platsen består av åtta religiösa och sekulära byggnadskomplex inom Paduas stadsmur, som innehåller ett urval av freskcykler målade mellan 1302 och 1397 av olika konstnärer, för olika kunder och inom byggnader med olika destinationer. Trots detta upprätthåller freskerna enhet i stil och innehåll. De inkluderar Scrovegni-kapellet och Eremitani-kyrkan, Palazzo della Ragione, Reggia Carrarese-kapellet, Sankt Antonius basilika och kloster, Sankt Georgs oratorium och Sankt Mikaels oratorium och dopkapellet av katedralen.

Sammantaget illustrerar dessa cykler hur freskmålarkonsten under loppet av ett sekel utvecklades hand i hand med en ny kreativ drivkraft och en ny förståelse av rumslig representation.

Padua ligger 30 minuter från Venedig.

Detta ingår

  • Audioguide ingår

Övrig information

Anpassat för rullstol

Spädbarn och små barn kan åka i barnvagn eller sittvagn

Kollektivtrafiksalternativ finns i närheten

Transportalternativ är rullstolsanpassade

Alla områden och ytor är rullstolsanpassade

Information om turen

Plats

Hämta biljetter här
Piazza Duomo, 12, Piazza Duomo 12, Padova, 35139
Baptisteriet för katedralen och stiftets museum: Piazza Duomo 12, 35139 Padua Vänligen gå till biljettkassan 15 minuter före besöket för att lösa in biljetten.
Avgår från
Piazza Duomo, 12, Piazza Duomo 12, Padova, 35139
Mötesplatsen är vid biljettkontoret i via duomo 12 i Padua, 15 minuter före besöket för att visa upp bokningsbiljetten för personalen.
Slutplats
Piazza Duomo, 12, Piazza Duomo 12, Padova, 35139

Vanliga frågor





Har du några förslag?

Biljetter och priser