Kommissær Montalbano tour af fiktion sites fra Ragusa

Vis alle 9 billeder

09,30 afhentning på hotel og aflevering kl. 13.30.

Fra din bolig i det østlige Sicilien. I turen for at besøge scener af Inspektør Montalbano er de hovedsagelig koncentreret i Ragusa (Vigata), området med en bevægende skønhed, at skuddene Sironi har været i stand til at udnytte og gøre det ideel til historierne og tegn. Scicli, her kan vi besøge Montelusa-politiet. Bagefter vil vi besøge havnehuset Inspektør Montalbano, med sin balcon op på stranden. Marinella er et navn opfundet, men den ses i fiktion er PUNTA SECCA. Vi vil også besøge Modica og her kan vi tilbyde dig en smag af Modica chokolade. Det er meget vigtigt for os at få detaljer om din afhentning og møde med vores chauffør. Du skal fortælle os, hvor vi vil afhente: hvilket navn dit hotel har; hvilken adresse har dit hotel eller din b & b og i hvilken by Det er meget vigtigt for os at få information om dine afhentningsdetaljer, bynavn, dit hotel og din adresse, hvor vores chauffør vil møde dig.

Hvad er inkluderet?

  • Køretøj med aircondition
  • Transport med privat køretøj
  • Privat tur
  • Hotel afhentning og drop-off
  • Transport med aircondition minivan
  • Flaskevand

Hvad er ikke inkluderet?

    Hvad er ikke inkluderet?
    • Mad og drikke
    • Frokost

    Yderligere oplysninger

    Specialiserede sæder til spædbørn er tilgængelige

    Velegnet til alle fitnessniveauer

    Vores chauffører de er uddannet til at køre sikkert gennem de smalle gader på Sicilien, de snoede veje på kysten af ​​Palermo og Taormina, og de vilde gader i salen Sicilien.

    Denne udflugt er tilpasset med en chauffør. En chauffør er en chauffør specialiseret i at køre dig rundt, han er i stand til at levere grundlæggende historiske oplysninger, han kan vise dig de vigtigste højdepunkter, er vidende og han har en paraply af information. Føreren vil sørge for at give tilstrækkelig tid til alle stopper og til at imødekomme særlige ønsker, når det er muligt, for at sikre, at din oplevelse på Sicilien bliver både mindeværdig og fornøjelig. Føreren er ikke en Licensed Tour Guide og kan ikke tage dig indenfor monumenter. Hvis du har brug for en Licensed Local Guide, skal du betale et tillæg, og vi vil sørge for, at Licensed Guide møder dig direkte på stedet.

    Denne tur er mulig med afgang fra: Ragusa, Modica, Scicli, Pozzallo, Sampieri, Kamarina, Baia Samuele og Marispica turistbyer.

    Oplysninger om turen

    Placering

    Afgangssted
    Ragusa, Ragusa
    rejsende vil støde på føreren på det punkt, de angiver til vores chauffør, hotel, b & b, agriturismo, ecc.
    Slutsted
    Ragusa, Ragusa

    Ofte stillede spørgsmål




    Har du nogen forslag?

    Billetter og priser