Utrecht liten offentlig vandringstur

Gratis avbokning finns tillgängligt

Medan NY Times beskriver Utrecht som en stad som förtjänar mer än en trevlig dagsutflykt från Amsterdam, säger en ledande australiensisk nyhetssajt att staden har de vackraste kanalerna i Europa.

De har rätt; Med sitt ikoniska Domtorn, kyrkogårdar, den gamla stadskärnan och dess kanaler är Utrecht absolut vackert. Möt din guide från en flera prisbelönt researrangör i hjärtat av staden och ge dig av på en historisk och kulturell vandringstur.

Lär dig om stadens historia som började för cirka 2 000 år sedan, när Utrecht var en del av det romerska imperiets norra gräns. Gå genom små kullerstensgator och kyrkogårdar; allt leder till vad som i århundraden har varit stadens huvudartär, den 2,4 km långa gamla kanalen Oudegracht.

Upptäck unika monument som en kyrka som förvandlas till ett kafé och de klassiska stadsborgen längs kanalen Oudegracht. Domkyrkan som med sitt dominerande torn är Utrechts stolthet och glädje går naturligtvis inte att hoppa över!

Detta ingår

  • Skatter, avgifter och hanteringsavgifter
  • 1,5-timmars privat guidad vandringstur för den lilla resegruppen
  • Privat guide för den lilla resegruppen
  • Headset för att höra guiden tydligt.

Det här ingår inte

    Ingår inte
    • Guidedricks (upp till dig självklart!)

    Guiden talar följande språk

    engelska (UK)

    Övrig information

    Servicedjur tillåtna

    Kollektivtrafiksalternativ finns i närheten

    Spädbarn och små barn kan åka i barnvagn eller sittvagn

    Lämplig för alla fysiska konditionsnivåer

    Din bekräftelse från TripAdvisor/Viator är din bekräftelse på din rundvandring. Du behöver inte bekräfta någonting. Var bara vid mötesplatsen några minuter innan turnéns start. Eftersom andra kanske ansluter sig till turen, startar vandringsturen exakt vid den schemalagda starttiden.

    Information om turen

    Plats

    Avgår från
    Vredenburgplein 154, Vredenburgplein 154, Binnenstad, Utrecht, 3511 WH
    Möt din guide och medresenärer några minuter före den bokade tiden på Vredenburgplein. Närmare bestämt på Manneken Pis (försäljare som säljer pommes frites). Guiden är lätt att känna igen på den vita flaggan med 'Tulip Day Tours' i blått.
    Slutplats
    Vredenburgplein 154, Vredenburgplein 154, Binnenstad, Utrecht, 3511 WH

    Vanliga frågor





    Har du några förslag?

    Biljetter och priser