Stutthof Concentration Camp engelsk tur med Gdansk Hotel afhentning

4,4 · Fremragende(11 anmeldelser)
Mulighed for gratis afbestilling

Din tur begynder, når din engelsktalende chauffør henter dig fra dit hotel i en behagelig minibus. Herfra afgår du til koncentrationslejren Stutthof, hvor du begynder din guidede tur.

Du starter med et besøg i de gamle og nye lejrkvarterer, inden du går videre for at se inde i kommandørens villa. Derefter fortsætter du til gaskamrene og krematoriet, mens du hører skræmmende historier om massemord fra din guide. Du kan senere hilse på lejrofrenes monument, inden du lærer om forfølgelse og besættelse af Pommern.

Senere vil du opdage den første nazistiske koncentrationslejr uden for tysk territorium. Efter et besøg føres du til Sztutowo, hvor den tidligere lejr var, og hvor Stutthof Museum nu er placeret. Når du er på museet, besøger du i ca. 2 timer med en engelsktalende museumsguide.

Hvad er inkluderet?

  • Køretøj med aircondition
  • Fritid efter besøg
  • Alle skatter og afgifter
  • Langvarig 2 timers tur i Stutthof
  • Forsikring
  • Engelsk talende guide

Yderligere oplysninger

Spædbørn og småbørn kan køre i barnevogn eller klapvogn

Specialiserede sæder til spædbørn er tilgængelige

Velegnet til alle fitnessniveauer

Vores engelsktalende chauffør henter dig fra ethvert sted i Gdansk, hvis du ønsker at starte fra Sopot, skal du bare fortælle os, om det er muligt mod ekstra omkostninger. Hvis din bolig ikke er på en liste, bedes du give os adressen i yderligere information, og vi vil kontrollere, om dette er tilgængeligt for en afhentning. Der er også mulighed for at blive hentet fra et mødested på Shakespeare Theatre.

Ikke tilgængelig med kørestol

Oplysninger om turen

Gæsternes vurderinger

4,4 · Fremragende(11 anmeldelser)
Værd at besøge
5.0
Faciliteter
5.0
Serviceniveau
5.0
Let at finde
5.0

Det kunne gæsterne bedst lide

Ofte stillede spørgsmål





Har du nogen forslag?

Billetter og priser