Stutthof Concentratiekamp Engelse tour met ophalen van het hotel in Gdansk

4,4 · Geweldig(11 beoordelingen)
Gratis annuleren beschikbaar

Je tour begint wanneer je Engels sprekende chauffeur je ophaalt bij je hotel in een comfortabele minibus. Vanaf hier vertrek je naar het Stutthof Concentration Camp, waar je aan je rondleiding begint.

Je begint met een bezoek aan de oude en nieuwe kampverblijven, voordat je verder gaat om de villa van de commandant te bekijken. Je gaat dan verder naar de gaskamers en het crematorium, terwijl je angstaanjagende verhalen over massamoord van je gids hoort. U kunt later uw respect betuigen bij het monument van de slachtoffers van het kamp, voordat u meer te weten komt over de vervolging en bezetting van Pommeren.

Later ontdek je het eerste nazi-concentratiekamp buiten Duits grondgebied. Na het bezoek wordt u naar Sztutowo gebracht, waar het voormalige kamp was, en waar nu het Stutthof Museum is gevestigd. Eenmaal in het museum bezoek je ongeveer 2 uur met een Engelssprekende museumgids.

Dit is inbegrepen

  • Vrije tijd na bezoek
  • Voertuig met airco
  • Verlengde tour van 2 uur in Stutthof
  • Engelssprekende gids
  • Alle toeslagen en belastingen
  • Verzekering

Aanvullende informatie

Baby's en kleine kinderen kunnen in een wandel- of kinderwagen mee

Er zijn speciale kinderzitjes beschikbaar

Geschikt voor alle condities

Onze Engelssprekende chauffeur haalt u op vanaf elke locatie in Gdansk. Als u vanuit Sopot wilt starten, laat het ons dan weten of dit mogelijk is tegen extra kosten. Als uw accommodatie niet op de lijst staat, geef ons dan het adres op in de aanvullende informatie en wij zullen controleren of deze benaderbaar is voor een ophaalservice. Er is ook een optie om opgehaald te worden vanaf een ontmoetingspunt in het Shakespeare Theatre.

Niet rolstoeltoegankelijk

Routebeschrijving

Beoordelingen van gebruikers

4,4 · Geweldig(11 beoordelingen)
De moeite waard
5.0
Faciliteiten
5.0
Kwaliteit dienstverlening
5.0
Gemakkelijk te bereiken
5.0

Wat gasten het best vonden

Veelgestelde vragen





Heb je een suggestie?

Tickets en prijzen