Stutthof Concentration Camp English Tour med upphämtning av Gdansk Hotel

4,4 · Utmärkt(11 recensioner)
Gratis avbokning finns tillgängligt

Din turné börjar när din engelsktalande förare hämtar dig från ditt hotell i en bekväm minibuss. Härifrån avgår du till koncentrationslägret Stutthof, där du börjar din guidade tur.

Du börjar med ett besök i de gamla och nya lägrkvarteren innan du går vidare för att se inuti befälhavarens villa. Du fortsätter sedan till gaskamrarna och krematoriet medan du hör skrämmande berättelser om massmord från din guide. Du kan senare berömma dina läkters offermonument innan du lär dig om förföljelsen och ockupationen av Pommern.

Senare kommer du att upptäcka det första nazistiska koncentrationslägret utanför tyskt territorium. Efter besök kommer du till Sztutowo, där det tidigare lägret var, och där Stutthof Museum nu ligger. En gång på museet kommer du att besöka i cirka 2 timmar med en engelsktalande museumsguide.

Detta ingår

  • Engelsktalande guide
  • Fritid efter besöket
  • Luftkonditionerat fordon
  • Försäkring
  • Långvarig 2-timmars turné i Stutthof
  • Alla avgifter och skatter

Övrig information

Spädbarn och små barn kan åka i barnvagn eller sittvagn

Särskilda barnstolar finns tillgängliga

Lämplig för alla fysiska konditionsnivåer

Vår engelsktalande chaufför hämtar dig från valfri plats i Gdansk, om du vill starta från Sopot, låt oss bara veta om det är möjligt mot en extra kostnad. Om ditt boende inte finns med på en lista, vänligen ge oss adressen i ytterligare information så kontrollerar vi om detta är tillgängligt för upphämtning. Det finns också ett alternativ att hämtas från en mötesplats på Shakespeare Theatre.

Ej rullstolsanpassat

Information om turen

Betyg från andra besökare

4,4 · Utmärkt(11 recensioner)
Värt ett besök
5.0
Faciliteter
5.0
Servicenivå
5.0
Lätt att hitta
5.0

Vad gästerna gillade mest

Vanliga frågor





Har du några förslag?

Biljetter och priser