Privébudgetreis van een hele dag naar Nosy Iranja

Gratis annuleren beschikbaar

Nosy's Iran is echt een sprookjesachtige plek.

Het is echt het soort plaats dat de meesten van ons alleen hebben gezien in luxe reiscatalogi of in natuurfilms.

Als je zo'n plek wilt bezoeken en gegarandeerd een levenslange ervaring wilt hebben, kun je nu je droom bij ons waarmaken voor een ongelooflijk betaalbare prijs. We zullen je voorzien van je eigen gids die de hele dag bij je zal zijn om ervoor te zorgen dat je niets mist en dat je ten volle kunt genieten van alle wonderen van Iranja.

Zoals de magische sneeuwwitte zandbank bij eb tussen de 2 kleine eilandjes, met een 1,5 km lang strand van wit, zacht koraalzand dat zich aan één kant ver in de oceaan uitstrekt. Of snorkel aan de andere kant naar het uitgestrekte, kleurrijke koraalrif, vol bloeiende koralen, miljoenen kleurrijke vissen en zachtaardige, vriendelijke zeeschildpadden, maar zelfs dolfijnen zijn hier geen zeldzame gasten!

Je kunt de vriendelijke lokale bevolking ontmoeten in hun vissersdorp en voor de lunch, en inderdaad de hele dag, ben je hun gast.

Dit is inbegrepen

  • Toegangsprijs
  • Tijdens de tour zorgen we altijd voor snacks (zoals lokale zoete en gezouten bananenchips) en vers tropisch (seizoens)fruit, zoals mango, jackfruit, lychee, banaan, papaya, etc.
  • Echte Malagassische lunch in het lokale vissersdorp, gemaakt en geserveerd door de inboorlingen. Heerlijke traditionele Malagassische stoofpot van zeevruchten en zeboe, of kipgerechten.
  • Gedurende de hele reis zorgen we voor gekoelde frisdrank, water, lokaal bier, Malagasy Coco punch en zelfs Malagasy Rums met fruitsmaak. Alleen alcoholische dranken voor 18+ personen!.

Dit is niet inbegrepen

    Dit is niet inbegrepen
    • Gebruik van snorkeluitrusting
    • Extra kosten voor persoonlijk ophalen (5-25 € per persoon)

    Aanvullende informatie

    Baby's en kleine kinderen kunnen in een wandel- of kinderwagen mee

    Kinderen moeten bij een volwassene op schoot zitten

    Geschikt voor alle condities

    Persoonlijk ophalen is ook mogelijk tegen een toeslag.

    Dan staat onze gids ’s ochtends voor je hotel op je te wachten. Dit kost tussen de €5-25 per persoon, afhankelijk van de locatie van je hotel. Inleveren in de avond is ook inbegrepen.

    Routebeschrijving

    Locatie

    Vertrekpunt
    H7XC+GJG, R R Binao 207, Hell-Ville
    Vertel de chauffeur in het hotel precies Bazar B, Hell Ville. Je komt aan op het centrale plein van Hell Ville. Daar is aan de ene kant de Grote Markt (Bazar B) en aan de overkant van het plein ons kantoor. Op de gevel staat in grote oranje letters FOSSA TRAVEL geschilderd.
    Vertrekpunt
    Parking AMBATOLOAKA, Madirokely, Hell-Ville
    Onze gids wacht op je op de officiële parkeerplaats van het strand van Ambatoloaka, gekleed in een mintgroen T-shirt met een feloranje FOSSA TRAVEL-bord en een bord met je naam erop. En je fantastische sprookjesreis begint binnenkort.
    Eindpunt
    H7XC+GJG, R R Binao 207, Hell-Ville
    Eindpunt
    Parking AMBATOLOAKA, Madirokely, Hell-Ville

    Veelgestelde vragen





    Heb je een suggestie?

    Tickets en prijzen