Privat rundvandring och vinprovning i Douro Quinta dos Murças

Visa alla bilder (9)
Gratis avbokning finns tillgängligt

Människor som bokar denna upplevelse kommer att leva en exklusiv och privat dag i Douro med tåg, promenader, lunch och vinprovning. Det är en möjlighet att utforska den sanna Douro och en av de bästa regionens Quintas. Det är en dag långt från staden som är bokad för att känna och njuta av det bästa av vingårdsnaturen. Det är en magisk dag för de som älskar att kombinera gastronomi och vin.

När allt kommer omkring är det en fantastisk privat rundtur till ett av de mest ikoniska varumärkena i Douro.

Dagen börjar med en kort resa med tåg från Regua till Quinta dos Murças. Sedan utforskar vi vingårdarna under en majestätisk promenad. En trevlig upplevelse att ha innan den genuina men tjusiga lunchen på Quinta dos Murças, med de bästa vinerna inkluderade. Ett guidat besök på vingården görs också av en specialist för att ge en uppfattning om hur allt går till. Efter det är det dags att komma tillbaka och ta tåget igen för att återvända till Regua. Alltid med floden och en blandning av berg och dalar, som landskap.

Detta ingår

  • vinhos (bara tillåtet för personer +18 år)
  • sightseeing tåg i Dourodalen
  • guidad promenad i vingårdarna
  • Lunch

Övrig information

Servicedjur tillåtna

Kollektivtrafiksalternativ finns i närheten

Lämplig för alla fysiska konditionsnivåer

Ej rullstolsanpassat

Ta med dig biljetten till sevärdheten.

Information om turen

Plats

Avgår från
Régua, Peso da Régua
Vi kommer att vänta på dig i huvudentrén till Regua tågstation. Det blir lätt att hitta oss, eftersom vi är identifierade med vårt varumärke TIME OFF. Mötesplats: GPS 41°09'30.9N 7°47'01.9W
Slutplats
Régua, Peso da Régua

Vanliga frågor





Har du några förslag?

Biljetter och priser